Om oss

Vi är teamet
Pavel Maira

Pavel Maira

Fotograf sen 10 år tillbaka, har jobbat med allt från interiörfoto, porträtt, event till mode, reklam och poträtt. Förutom att vara flytande i Engelska och Svenska, behärskas även Spanska och Ryska på samma nivå.

Isabelle Håwi

Isabelle Håwi

Isabelle har med flertals TV-produktioner, nu senast Allsång på Skansen, flertals reklamfilmer, tidningsomslag och modereportage i diverse tidningar.

Sofia Sjöberg

Sofia Sjöberg

Makeup-artist som gjort allt från TV, reklamkampanjer till modereportage, omslag till magasin samt Stockholm Fashion Week.

Hur vi jobbar

En kort beskrivning av vårt arbetsflöde

 

 

Planering

Planering

Vi planerar ditt uppdrag till oss från grunden där vi går igenom alla önskemål från din sida, bokar in modeller efter dina önskemål och går sedan igenom med dig en gång till för att bekräfta allt.

Fotografering

Fotografering

Vi fotograferar i studio, utomhus eller inomhuslocation både i Sverige och utomlands. Vi har en fast bas i Spanien där vi gör det flesta av våra utlandsplåtningar året runt.

Efterbehandling

Efterbehandling

Vi redigerar bilderna efter dina önskemål, allt från enkel redigering, större retusch och friläggning. Vi räknar arbetet färdigt när Du är nöjd till 100%.

Och det finns mer...

Och det finns mer...

Vi på Steak Sandwich Media är måna om att tillgodose dig med allt du behöver för din verksamhet och har flera samarbetspartners som vi tar in vid större produktion.